Leden

Neem contact op met één van onze leden voor metingen en advies.

bouwbiologie zwolle

Bouwbiologie Zwolle

Gezond en duurzaam wonen en werken is onze passie. Bouwbiologie Zwolle helpt de lichamelijke belasting door elektromagnetisch velden, chemische stoffen en schimmels tot een minimum te beperken.  Gedegen vakkennis en een holistische aanpak dragen bij aan een prettige en gezonde leefomgeving.

bouwbioloog-300

 

De Bouwbioloog (Lisse)

De bouwbioloog meet elektromagnetische straling en velden en geeft in een overzichtelijk stappenplan weer hoe deze te saneren. De bouwbioloog detecteert schimmels en adviseert hoe schimmels te verwijderen en schimmelvorming te voorkomen. De bouwbioloog verzorgt de bouwtechnokeuring die bij de aankoop van een woning de bouwkundige staat weergeeft.

 

jrs electro health 2 kleuren-rand-300JRS Electro Health (Dronten)

Gezond leven met minimale straling. JRS Electro Health doet in woningen en kantoren fysische metingen van elektromagnetische straling die reproduceerbaar zijn. De meting wordt gedaan door een gekwalificeerd ingenieur. JRS Electro Health adviseert over het verminderen van straling van Wifi in scholen. JRS Electro Health is specialist in stralingsarme elektronica zoals de JRS Eco-Wifi routers.

electrosense-300ElectroSense (Noorwegen)

ElectroSense is een praktijk onderzoeks- en adviesbureau voor saneren van elektromagnetische velden. ElectroSense heeft veel projectervaring met het elektrotechnisch aanpassen van woningen, scholen en kantoren om weer een prettig en leefbaar binnenmilieu te krijgen. Electrosense heeft daarnaast een nieuw concept ontwikkeld voor het gebruik van zonnepanelen en 24V gelijkspanning in woningen.

stralingsvrijwonen
Stralingsvrij Wonen
(Zutphen)

Stralingsvrij Wonen meet in uw woning de aanwezige elektromagnetische velden. Ter plekke wordt geadviseerd hoe de straling zoveel mogelijk te reduceren. Desgewenst worden alle meetwaarden en het advies vastgelegd in een uitgebreid meetrapport.

LessEstress
Less E-Stress
(Heukelum)

Mijn missie is het voorkomen van overgevoeligheid en het verminderen van de stralingsbelasting voor mens en dier.

Aspirant meetspecialisten

NidisAdvies
Nidis Advies (Witharen)

Als u gevoelig bent voor straling en u wilt uw huis veilig en gezond maken, vraag dan om een stralingsonderzoek en een advies.

 


Emvmeting.nu (Utrecht)

Straling is er, deze is nodig voor mobiele communicatie. Laten we de belasting zo laag mogelijk houden.

 

Automotive

Aurostralingsarm
Autostralingsarm (Woerden)

Cees van Doorn van Autostralingsarm.nl is gespecialiseerd in stralingsproblemen bij voertuigen.

 

 

 

Adviseurs

Adviseurs

Marcel van Rijt (Doesburg)